Εισιτήρια

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ

 

 

 

Συμπληρώστε τον σειριακό αριθμό ή σκανάρετε την έξυπνη κάρτα/έξυπνο εισιτήριό σας για να δείτε τις υπολοιπόμενες ημέρες ή διαδρομές

 

Είδη Εισιτηρίων

ΖΩΝΗ Α' ΖΩΝΗ Β' ΖΩΝΗ Γ'
Κανονικό 1,20 € 1,60 € 2,10 €
Μειωμένο 0,70 € 0,90 € 1,10 €
Φοιτητικό 0,70 € 0,70 € 0,70 €

Προϊόντα Προσφορών

ΖΩΝΗ Α' ΖΩΝΗ Β'
10+1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 100% 12 € 16 €
20+3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 100% 24 € 32 €
ΚΑΡΤΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ 100% 45 € 55 €
ΚΑΡΤΑ 90 ΗΜΕΡΩΝ 100% 120 € 145 €
ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ 30 € 40 €
ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ 30 € 40 €
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ 30 €
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 365 ΗΜΕΡΩΝ 215 €

Φοιτητές

Φοιτητικά εισητήρια πωλούνται και στα κυλικεία των σχολών.

Οι γραμμές που εξυπηρετούν τους φοιτητές του πανεπιστημίου είναι:

  • Νο. 16 Πέραμα – Πανεπιστήμιο, ακολουθώντας τη διαδρομή Πέραμα – Βηλαρά – Δωδώνης – Σεισμόπληκτα – Πανεπιστήμιο.  Η συχνότητα των δρομολογίων από Δικαστικό για Πανεπιστήμιο κάθε 10 λεπτά περίπου.
  • Νο. 17 Νέα Ζωή – Πανεπιστήμιο ακολουθώντας τη διαδρομή Νέα Ζωή – Βηλαρά – Πλατεία – Μπιζανίου – ΚΑ’ Φεβρουαρίου – Ανατολή – ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο και αντιστρόφως. Η συχνότητα των δρομολογίων είναι στα 20 λεπτά.

Οι γραμμές που εξυπηρετούν τους φοιτητές του ΤΕΙ είναι:

  • Τα λεωφορεία του Περάματος τα οποία διαθέτουν πινακίδα “ΟΑΕΔ – ΤΕΙ”.
  • Της Νέας Ζωής όλα τα δρομολόγια
  • Από Δικαστικό τα δρομολόγια προς ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο με την πινακίδα “ΟΑΕΔ – ΤΕΙ” στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

Κλείνοντας, η Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων Α. Ε., στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Τ.Ε.Ι. Ηπείρου που έχουν πάσο σε ισχύ, προσφέρει μειωμένες τιμές κομίστρων προς οποιοδήποτε προορισμό.  Επιπλέον λογίζει κάθε ζώνη ως την αμέσω μικρότερή της.  Για παράδειγμα το Επισκοπικό λογίζεται ως Β ζώνη αντί για Γ, ομοίως ο Κατσικάς για Α ζώνη αντί για Β.

Χάρτης Ορίων Ζωνών

  • Η πράσινη περιοχή είναι η Ζώνη Α.
  • Η κίτρινη περιοχή είναι η Ζώνη Β.
  • Η κόκκινη περιοχή είναι η Ζώνη Γ.

Ύστερα από συμφωνία που έχει υπάρξει μεταξύ της Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων Α.Ε. και του δήμου Ζίτσας, τα χωριά του Ροδοτοπίου και της Άνω και Κάτω Λαψίστας λογίζονται ως κίτρινη περιοχή (Ζώνη Β). Για την Ελεούσα, πρωτεύουσα του δήμου Ζίτσας, ισχύει -κάτω από την ίδια συμφωνία- μειωμένο κόμιστρο για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, όπως θα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου οι ώρες των δρομολογίων είναι χαρακτηρισμένες με πράσινο χρωματισμό.

Ύστερα από συμφωνία που έχει υπάρξει μεταξύ της Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων Α.Ε. και του δήμου Ιωαννιτών, τα χωριά της Καστρίτσας, Κουτσελιού, Μαρμάρων, Κάτω Μαρμάρων, Σταυρακίου, Νεοχωρόπουλου, Μπάφρας, Νεοκαισάρειας και Κρύας λογίζονται ως πράσινη περιοχή (Ζώνη Α). Ομοίως κάτω από την ίδια συμφωνία, τα χωριά των Περιβλέπτου, Αγίας Μαρίνας, Κρανούλας, Λογγάδων, Βασιλικής, Δροσοχωρίου, Μουζακαίων, Χαροκοπίου, Πλατανιά, Αμπελειάς, Κοσμιράς, Ασβεστοχωρίου και Κόντσικας λογίζονται ως κίτρινη περιοχή (Ζώνη Β).  Για τον Κατσικά ισχύει -κάτω από την ίδια συμφωνία- μειωμένο κόμιστρο για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, όπως θα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου οι ώρες των δρομολογίων είναι χαρακτηρισμένες με πράσινο χρωματισμό.

Για τη μετάβαση μεταξύ ζωνών που υπερβαίνουν την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, οι επιβάτες οφείλουν να ακυρώνουν το εισιτήριο μετάβασης ως την κεντρική πλατεία (όπως αυτό εμφανίζεται στον ακόλουθο πίνακα) και στη συνέχεια αυτό που ξεκινάει από την πλατεία προς τον τελικό τους προορισμό.  Για παράδειγμα, για τη μετάβαση από τον Κατσικά ως την Ελεούσα στις 08:15 το πρωί (εφόσον συνεχίζει να ισχύουν οι συμφωνίες με τους δήμους Ζίτσας και Ιωαννιτών) το κόμιστρο είναι 1,10€ για το Κατσικάς – Πλατεία και ακόμη 1,10€ για το Πλατεία – Ελεούσα, σε διαφορετική ώρα (πχ 13:20) το κόμιστρο είναι 1,50€ για το Κατσικάς – Πλατεία και 1,10€ για το Πλατεία – Ελεούσα.