Εργαλεία

Πληροφορίες Γραμμής

Επιλέξτε δρομολόγια από τη λίστα για να προστεθούν στην λίστα δρομολογίων που παρακολουθείτε.

Πληροφορίες Στάσης

Επιλέξτε την στάση για την οποία ενδιαφέρεστε να λάβετε πληροφορίες. Συμπεριλαμβάνονται αφίξεις λεοφωρείων και πληροφορίες γραμμής.
Παρακαλώ επιλέξτε οδό Παρακαλώ επιλέξτε στάση

Καιρός

Εισιτήρια

Χάρτης Ζωνών:


  • Η πράσινη περιοχή είναι η Ζώνη Α.
  • Η κίτρινη περιοχή είναι η Ζώνη Β.
  • Η κόκκινη περιοχή είναι η Ζώνη Γ.

Ύστερα από συμφωνία που έχει υπάρξει μεταξύ της Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων Α.Ε. και του δήμου Ζίτσας, τα χωριά του Ροδοτοπίου και της Άνω και Κάτω Λαψίστας λογίζονται ως κίτρινη περιοχή (Ζώνη Β). Για την Ελεούσα, πρωτεύουσα του δήμου Ζίτσας, ισχύει -κάτω από την ίδια συμφωνία- μειωμένο κόμιστρο για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, όπως θα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου οι ώρες των δρομολογίων είναι χαρακτηρισμένες με πράσινο χρωματισμό.

Ύστερα από συμφωνία που έχει υπάρξει μεταξύ της Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων Α.Ε. και του δήμου Ιωαννιτών, τα χωριά της Καστρίτσας, Κουτσελιού, Μαρμάρων, Κάτω Μαρμάρων, Σταυρακίου, Νεοχωρόπουλου, Μπάφρας, Νεοκαισάρειας και Κρύας λογίζονται ως πράσινη περιοχή (Ζώνη Α). Ομοίως κάτω από την ίδια συμφωνία, τα χωριά των Περιβλέπτου, Αγίας Μαρίνας, Κρανούλας, Λογγάδων, Βασιλικής, Δροσοχωρίου, Μουζακαίων, Χαροκοπίου, Πλατανιά, Αμπελειάς, Κοσμιράς, Ασβεστοχωρίου και Κόντσικας λογίζονται ως κίτρινη περιοχή (Ζώνη Β).  Για τον Κατσικά ισχύει -κάτω από την ίδια συμφωνία- μειωμένο κόμιστρο για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, όπως θα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου οι ώρες των δρομολογίων είναι χαρακτηρισμένες με πράσινο χρωματισμό.

Για τη μετάβαση μεταξύ ζωνών που υπερβαίνουν την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, οι επιβάτες οφείλουν να ακυρώνουν το εισιτήριο μετάβασης ως την κεντρική πλατεία (όπως αυτό εμφανίζεται στον ακόλουθο πίνακα) και στη συνέχεια αυτό που ξεκινάει από την πλατεία προς τον τελικό τους προορισμό.  Για παράδειγμα, για τη μετάβαση από τον Κατσικά ως την Ελεούσα στις 08:15 το πρωί (εφόσον συνεχίζει να ισχύουν οι συμφωνίες με τους δήμους Ζίτσας και Ιωαννιτών) το κόμιστρο είναι 1,20€ για το Κατσικάς - Πλατεία και ακόμη 1,20€ για το Πλατεία - Ελεούσα, σε διαφορετική ώρα (πχ 13:20) το κόμιστρο είναι 1,70€ για το Κατσικάς - Πλατεία και 1,20€ για το Πλατεία - Ελεούσα.

Κλείνοντας, η Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων Α. Ε., στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Τ.Ε.Ι. Ηπείρου που έχουν πάσο σε ισχύ, προσφέρει μειωμένες τιμές κομίστρων προς οποιοδήποτε προορισμό.  Επιπλέον λογίζει κάθε ζώνη ως την αμέσω μικρότερή της.  Για παράδειγμα το Επισκοπικό λογίζεται ως Β ζώνη αντί για Γ, ομοίως ο Κατσικάς για Α ζώνη αντί για Β.

Κανονικά Εισιτήρια

Ζώνη Α Κανονικό (Πράσινο) 1,20€
Ζώνη Β Κανονικό (Κίτρινο) 1,70€
Ζώνη Γ Κανονικό (Κόκκινο) 2,20€

Ζώνη Α

Μειωμένο (Μπλέ) 0,60€
Ζώνη Β Μειωμένο (Μώβ) 0,80€
Ζώνη Γ Μειωμένο (Κόκκινο-Μπλέ) 1,10€

 Φοιτητικά Εισιτήρια

Ζώνη Α Φοιτητικό 0,60€

 Επιβαρυμένα Εισιτήρια Εντός Λεωφορείου (Φ.Ε.Κ. 760/Β/20-10-88)

  Επιβαρυμένο 0,75€
  Επιβαρυμένο 1,00€

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo astiko-ioannina.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.